Skip to main content

Body & Mind massage

Even stilstaan bij jezelf

Stap uit de
dagelijkse drukte


Heb je fysieke klachten, zit je niet lekker in je vel, is alles je te veel of heb je het gevoel dat je jezelf voorbij loopt?

Dan is het tijd om eens stil te staan bij jezelf. Om te kijken wat er nu eigenlijk aan de hand is. En wat je lichaam je al een tijdje probeert te vertellen.

Helende aanraking

We beginnen met een kort gesprek waarna ik je meeneem naar binnen, zodat er rust, ruimte en misschien wel acceptatie ontstaat.

Tijdens de massage maak ik je bewust van je eigen lijf. En begeleid ik je op de meest natuurlijke en krachtige manier die er is: via liefdevolle aandacht en helende aanraking.

De spanningen en emoties die zich hebben opgebouwd worden zachter of vloeien weg.

Investering in jezelf


90 minuten | 125 euro.
120 minuten | 150 euro.
Inclusief voetenbad.

Lieve mooie vrouw, tijdens jouw heerlijke massages kan ik me helemaal overgeven in totale ontspanning. Ik voel me weer als herboren als ik van jouw tafel afkom. Daarnaast brengt jouw wijsheid altijd weer een stuk inzicht.

~ Amudra Madhura

3 stappen om goed voor jezelf te zorgen

stap 1

Maak een afspraak

stap 2

Laat je masseren

stap 3

Omarm de diepe ontspanning

Zie ik je gauw?

Blijf niet rondlopen met pijn, spanningen en stress. Bel of mail me voor een afspraak. Samen laten we de drukte en onrust in je hoofd en lijf een uitweg vinden. Zodat er weer rust en ruimte ontstaat in jezelf. En dat niet alleen.

Lees hier waar een massage allemaal goed voor is.