Skip to main content

Missie

"Mijn missie is jou (nog) bewuster te maken van je lichaam en wat het je te vertellen heeft."

~ Brigitte

Aanraking met
enorme impact


Massage speelt al meer dan twintig jaar een grote rol in mijn leven. Mijn eerste kennismaking was in Kuuroord De Schouw waar ik een week intern aan het sapvasten was.

De liefde waarmee ik werd gemasseerd had een enorme impact op mij. Zo groot zelfs, dat ik mij inschreef voor de opleiding Massage- en lichaamstherapie. Een prachtige, veelzijdige en helende opleiding waarbij alle facetten van het leven voorbijkwamen.


Het is ongelofelijk mooi om te zien en te ervaren hoe het menselijk lichaam werkt. Hoe het samenwerkt met de geest en signalen afgeeft. Je lichaam heeft je zoveel te vertellen!

Ik zie het als mijn missie om jou bewust(er) te maken van je lichaam, wat het je wil zeggen. En van de kunst ernaar te luisteren.

Met hart & ziel

Vol liefde 
& aandacht


Vaak verwaarlozen we onszelf. Geen tijd, geen zin, moe, ... Terwijl ons lichaam hunkert naar aanraking, aandacht en verzachting. Naar ruimte en vrijheid. Naar een massage.

De helende kracht van massage blijft me verbazen en ontroeren. Masseren met hart en ziel, dat is waar mijn hart van open gaat. Intuïtief, met volle aandacht en liefde.

Dat is ook de kracht van mijn massages: de liefde en aandacht. Ik geef ze ook graag aan jou. Je bent meer dan welkom.

Massage maakt het leven zoveel mooier

Ik kan uren praten over masseren. Het is een ontdekkingsreis die nooit stopt. Er blijft zoveel te leren, te zien en te ervaren.

Wat een prachtig vak heb ik. En wat zijn mensen prachtig! Ik ben dankbaar dat ik met jullie mag werken.

Hartegroet, Brigitte