Skip to main content

Lomi Lomi massage

Massage met lange en vloeiende bewegingen

Hawaïaanse massage


De Lomi Lomi Temple Style is een traditionele Hawaïaanse massage voor het hele lichaam. De massage bestaat uit lange, vloeiende bewegingen over je hele lichaam waarbij ik zowel mijn handen als onderarmen gebruik. En volop natuurlijke oliën.

Ik masseer verschillende delen van je lichaam tegelijk. Omdat je hersenen het lastig vinden om zich op twee gebieden tegelijk te concentreren, ontspannen je lichaam én je geest. 

Via focus


Voorafgaand aan de massage nodig ik je uit een intentie uit te spreken (kan ook in jezelf). Iets wat je los wil laten of juist wil binnenbrengen in je leven of waar je beweging wil scheppen.

Dit is de focus van je sessie.

Naar flow


In de constante flow van vloeiende bewegingen onder je lichaam door en over je lichaam heen laat je fysieke, mentale en emotionele spanningen los. Hierdoor kan de natuurlijke energie in je lichaam weer vrij stromen.

Je lichaam voelt zich gekoesterd, wordt rustig en komt in het eigen natuurlijke ritme.

Jezelf zijn


Een Lomi Lomi massage gegeven in de spirit van Aloha is werk van het hart: zacht, vloeiend en vol liefde. Na een Lomi Lomi voel je je heerlijk ontspannen en sta je weer in contact met wie je in wezen bent. En als je weet wie je bent, wijst je weg zich vanzelf.

Investering in jezelf


90 minuten | 150 euro.
120 minuten | 200 euro.
Inclusief voetenbad.

Voor wie?


Lomi Lomi is geen massagetechniek, maar een manier van leven, ontvangen en geven. Ik volg regelmatig workshops en trainingsdagen om steeds dichter bij de essentie van Lomi Lomi te komen.

Lomi Lomi massages zijn bijzondere massages, in een ontspannen sfeer en met een open hart. Ik geef ze aan vrouwen en mannen die ik ken.

Kennen wij elkaar nog niet?

Boek dan eerst een Body & Mind massage of een Psoas massage.

De kracht van Aloha

Uitgangspunt

Uitgangs­punt van de Lomi Lomi massage is dat alles liefde en harmonie zoekt. Gebrek hieraan leidt tot weer­stand en blokkades in de energie­stroom.

De Lomi Lomi verwijdert die blokkades en heeft een ontspannende en helende werking. 

Liefdevolle handen

Lomi betekent massage. Door de intentie waarmee de massage wordt gegeven staat het ook voor 'liefdevolle handen'.

Lomi Lomi is the loving touch, de verbinding van het hart, de handen en de ziel met de bron van het leven.  

De kracht van Aloha

Werken met Aloha tijdens de Lomi Lomi betekent jezelf afstemmen op de universele liefde, de meest krachtige en helende bron die er is. 

Het is een uitnodiging om los te laten wat niet meer nodig is. Zodat je in je eigen grootsheid kunt gaan staan. Licht, liefdevol, vrij en oneindig.

Flying dance

De danspassen (Flying Dance) maken, samen met de ademhalings­techniek van de masseur, deel uit van Lomi Lomi.

Elke beweging heeft betekenis en bevordert de energiestroom in gever en ontvanger.

3 stappen om goed voor jezelf te zorgen

stap 1

Maak een afspraak

stap 2

Laat je masseren

stap 3

Omarm de diepe ontspanning

Zie ik je gauw?

Blijf niet rondlopen met pijn, spanningen en stress. Bel of mail me voor een afspraak. Samen laten we de drukte en onrust in je hoofd en lijf een uitweg vinden. Zodat er weer rust en ruimte ontstaat in jezelf. En dat niet alleen.

Lees hier waar een massage allemaal goed voor is. 

De Lomi-Lomi massage was een weldadige warme ervaring waardoor mijn lichaam meer kon ontspannen en verzachten. Jouw oprechte aandacht voor zowel het lichaam als de geest raad ik iedereen aan.

~ Jeannette