Skip to main content

Verwarring vs kracht

Bijna dagelijks kom ik het tegen in mijn praktijk. Verwarring. Verdriet. Schuldgevoel. Rouw. Machteloosheid. Onvrede. Angst. Fysieke pijnen. Boosheid. Verwijten.

Het lijkt wel alsof alles in deze tijd onder een vergrootglas wordt gelegd. En dat is ook zo. Er wordt steeds meer duidelijk, de grenzen, jóuw grenzen, worden zichtbaar. En dat kan heel eng zijn. De dingen voelen niet meer kloppend. Benemen je de adem. Zorgen voor disbalans. De schijnveiligheid van het aardig gevonden willen worden, je aanpassen, het pleasen van de ander ten koste van jezelf. Jezelf voorbij lopen. Je eigen waarheid negeren of ontkennen. Niet voor jezelf durven gaan staan. Hartepijn, huilbuien, verwarring.

Veel van mijn cliënten hebben dit proces doorlopen (en diegenen die mij kennen weten dat ik er zelf héél diep in gezeten heb). Iedere keer weer vraagt de uitdaging jou om naar binnen te gaan. Om te voelen. Liefde zit niet altijd verpakt in een mooi doosje met een strik er omheen. Het kan soms heel rauw, lelijk en ongenadig hard op je pad komen. 

Tijdens een massage is het mijn intentie om jou contact te laten maken met jou! Om de veilige bedding die altijd in jou aanwezig is te ervaren, om te voelen hoe je gedragen wordt en nooit alleen bent. Een diep gevoel van vertrouwen en overgave. Zodat er geheeld mag en kan worden wat heling nodig heeft.

Ik plak geen pleisters, geef geen stickers en ik fix niets. Dat is de kracht van Liefde. De kracht van Zelfliefde en verbinding met jouw eigen Zijn.

Zodat jij jouw innerlijke kracht weer kunt herinneren. Een ontmoeting met jezelf in jeZelf, de allerbelangrijkste ontmoeting!

Je bent méér dan welkom voor een massage.

Liefs, Brigitte