• Masseren is aanraken en geraakt worden
  • Brigitte Touch8

Brigitte

Je lichaam heeft je zoveel te vertellen

Aanraking met een enorme impact

Massage speelt al vijftien jaar een grote rol in mijn leven. Mijn eerste kennismaking was in Kuuroord De Schouw waar ik een week intern aan het sapvasten was. De liefde waarmee ik werd gemasseerd had een enorme impact op mij. Zo groot zelfs, dat ik mij al snel inschreef voor de opleiding Massage- en lichaamstherapie van Peter Schoutens. Het was een prachtige, veelzijdige en helende opleiding waarbij alle facetten van het leven voorbijkwamen.

Het is ongelooflijk mooi om te zien en te ervaren hoe het menselijk lichaam werkt, samenwerkt met de geest en signalen afgeeft. Je lichaam heeft je zoveel te vertellen!

Ik zie het beetje als mijn missie om jou bewust(er) te maken van je lichaam, wat het je wil vertellen. En de kunst ernaar te luisteren.

Met liefde en aandacht

De helende kracht van massage blijft me verbazen en ontroeren. Masseren met hart en ziel, dat is waar mijn hart van open gaat. Intuïtief, met volle aandacht en liefde.

Dat is ook de kracht van mijn massages denk ik, de liefde en aandacht. Vaak verwaarlozen we onszelf; geen tijd, geen zin, moe. Terwijl ons lichaam hunkert naar aanraking, aandacht, verzachting, ruimte, vrijheid.

Massage maakt het leven zoveel mooier! Ik kan uren praten over massage, het blijft me raken, me fascineren. Het is een ontdekkingsreis die nooit stopt, er is zoveel te leren, te zien en te beleven. Wat een prachtig vak heb ik! En wat zijn mensen prachtig!

Ik ben dankbaar dat ik met jullie mag werken.

Hartegroet!
Brigitte Bol